Anketa: Zašto ste izabrali LSV?

Gradski odbor LSV NS je u proteklom periodu postao bogatiji za 200 članica i članova, naših sugrađana koji veruju u ideje za koje se borimo, i koji su spremni da nam se u toj borbi pridruže. Iskoristili smo priliku da ih na početku njihovog druženja sa nama pitamo odakle je ponikla ideja da se priključe radu stranke i koji su njihovi motivi da se aktivno uključe u aktivnosti Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Milana Milošev

Oduvek sam bila simpatizer stranke. Na svakim izborima sam glasala za Ligu, ali nisam bila u  mogućnosti da se ozbiljnije posvetim stranci. Sada mi se ukazalo malo više slobodnog vremena pa želim da budem aktivnija. To su moji motive za ulazak u stranku, kao i druženje sa različitim ljudima.

Tatjana Tešić

Moj osnovni motiv da se priključim stranci jeste što je moj otac bio jedan od prvih članova LSV-a još od njenog osnivanja. Sarađivao je sa gospodinom Čankom i pre osnivanja, i bio je vrlo aktivan i lojalan član i pomagao je stranku na razne načine. Pored toga, jedan od razloga zašto sam  postala član stranke jeste i što sam lokal-patriota. Mislim da kroz aktivno učešće u radu stranke mogu da uradim nešto i na užem i na širem planu.

Nenad Marić

U stranku sam ušao zato što sam rođeni Novosađanin, živim ovde ceo život i vezan sam za svoj grad. Odlučio sam da se priključim stranci i da postanem aktivnan kada mi je dobar prijatelj predočio kojim sve pitanjima se LSV bavi i svojim primerom mi pokazao kako mogu aktivno da utičem da se stvari menjaju na bolje.

Marina Gabrović

Motiv učlanjenja , barem u mom slučaju, bio je taj što mi se najpre sviđa politika i ideje stranke i što sam poželela da budem sastavni deo te priče. Drugo, što smatram da neke stvari hitno moraju da se menjaju u Vojvodini, a ja želim tome da doprinesem na neki način.

Eva Jokić

Vojvodina je istorijska regija prepoznatljiva po svom multinacionalnom, multikonfesionalnom i multikulturalnom karakteru. Pošto sam dete iz mešovitog braka Srpkinje i Mađara, vodećih naroda danas u Vojvodini, želim da svoju raznolikost povežem sa raznolikošću Vojvodine i ujedno svojom aktivnosti u političkoj organizaciji afirmišem te prepoznatljive vrednosti. Mislim da je LSV jedina politička organizacija koja može da determiniše interese građana Vojvodine čuvajući njene i materijalne i nematerijalne vrednosti, i obezbedi im sigurnu budućnost kroz povezivanje Vojvodine kao evropske regije sa evro-atlantskim integracijama.

Prethodni tekstUspešna saradnja sa građankama i građanima
Sledeći tekstIntervju: Slobodan Zonić – „Približiti vlast građanima“