Da nisu opasni po grad, bili bi smešni

td_324x160

Na laž i glupost nikad nema valjanog odgovora, pa tako ni na ovu da su „članovi LSV organizovano razbacivali smeće po gradu“. Isto tako je ova apsurdna grupa funkcionera 3D mogla da izmisli da su vanzemaljci sleteli u JKP „Čistoća“ ukrali kamion i napravili im posla po gradu.

Činjenice na koje 3D nema odgovor i koje prikriva ovim glupostima su:

 

1. Da je 3D tražio JKP „Čistoća“ da bi omogućio vladajuću većinu u gradu.

2. Da Novi Sad nikada nije bio zapušteniji i prljaviji nego sada i da za to nisu krivi radnici nego manipulanti koju to preduzeće vode.

3. Da radnici JKP „Čistoća“ znaju da očiste i urede Novi Sad, ali za rukovodioce imaju nekompetentne ljude dovedene po stranačkoj i rođačkoj liniji.

4. Da rukovodstvo JKP „Čistoća“ uništava preduzeće koje je nekada bilo za ponos i koje je Novi Sad činilo najčistijim, ne samo u Srbiji nego i van njenih granica.

5. Da rukovodstvo JKP „Čistoća“ radnike izrabljuje i dovodi do prosjačkog štapa, da sa plata radnika koji su digli kredite da bi preživeli uredno skidaju iznos za obustavu, ali ga ne prebacuju bankama kod kojih su se radnici zadužili. Uz sve to ne daju im ni da štrajkuju?!

 

Još jednom – čega god su se latili u gradu sve su upropastili jer su došli da otmu, odnesu i ućare. Ko ima dilemu, neka pogleda stanje preduzeća kojima oni rukovode ili neka se raspita kod poznanika koji tamo rade.

 

Gradski odbor

Lige socijaldemokrata Vojvodine

Novi Sad

Prethodni tekstNeznalice i gangsteri iz kriminogene skupine 3D upropastili „Čistoću“ i radnike
Sledeći tekstSmeniti sve koji su uništili komunalni sistem Novog Sada