Da se o Vojvodini odlučuje u Vojvodini

tribina limani

U toku predizborne kampanje u MZ „Boško Buha“ održana je tribina LSV-a na kojoj su govorili kandidatkinja LSV za gradonačelnicu Novog Sada Aleksandra Jerkov, kandidat za poslanika u Skupštini AP Vojvodine Aleksandar Kravić, i poslovni direktor LSV Dušan Bajić.

-Novi Sad je meni glavni grad, i u tome je najveća razlika između LSV i ostalih stranaka – rekla Aleksandra Jerkov i dodala da je dužnost gradonačelnika da se hrabro, beskompromisno i energično bori za Novi Sad, da omogući da sve ono što se zaradi u Vojvodini ostane u Vojvodini i da svojim zalaganjem obezbedi pokrajini što više stranih investicija.

Decentralizacija policije

Kandidat za poslanika u Skupštini AP Vojvodine Aleksandar Kravić istakao je da je osnovni zahtev stranke decentralizacija, posebno policije, što podrazumeva da se u Novom Sadu osnuje direkcija koja će operativno pokrivati Vojvodinu, kao i da se decentralizacijom vrati imovina lokalnoj upravi što bi stvorilo potrebne preduslove da se ulazi u dogovore sa stranim investitorima.

-Vojvodina mora dobiti ono što joj sa punim pravom sleduje, mora joj se vratiti ono što joj je nekada pripadalo na privrednom i investicionom aspektu“ – naglasio je Kravić.

Nastaviti nizanje uspeha

Dušan Bajić osvrnuo se na stanje u komunalnoj privredi u Novom Sadu, na sva ona preduzeća čiji su rukovodioci iz LSV i s pravom zaključio da su ta preduzeća za sve ovo vreme uradila i više nego pristojan posao, kao i da se ovaj kontinuitet nizanja dobrih uspeha mora nastaviti, kako bi se došlo do pravih rezultata.

Prethodni tekstLSV: Ne znaju da gledaju na sat a hoće vlast
Sledeći tekstNova autobuska linija za Petrovaradin