Dejan Bibić novi predstavnik Omladine u IO GrO LSV Novi Sad

Novi predstavnik Omladine GrO LSV Novi Sad u Izvršnom odboru GrO postao je potpredsednik novosadske Omladine Dejan Bibić, jednoglasno je izglasano na sednici ovog organa stranke.

 

Predsednik IO GrO LSV Novi Sad Robert Kolar podsetio je da je predsednik LSVO GrO Novi Sad Marko Lutkić na poslednjoj sednici IO GrO LSV Novi Sad, održanoj pre letnje pauze, podneo svoju ostavku na gore pomenuto mesto. Omladina je održala sastanak na kome je usvojen predlog da Bibić bude predstavnik GrO LSVO Novi Sad u IO GrO LSV Novi Sad.

Predstavnica Foruma žena u IO GrO LSV Novi Sad Baršonj Golubović obavestila je članice i članove IO da je Udruženje žena „Samohrani i zlostavljani roditelji zemlje u ravnici“ obnovilo svoj rad nakon višegodišnje pauze. U ovom trenutku, rekla je Golubovićka, podrška udruženju bi mogla podstaći osnivanje sličnih organizacija u drugim gradovima i opštinama Vojvodine. Trebao bi da usledi sastanak sa Majom Sedlarević sa kojom bi trebalo da se razgovara o ovoj tematici. Robert Kolar je rekao da će Forum žena imati punu podršku IO u pogledu ove saradnje.

Članica IO GrO LSV Novi Sad Milica Vlaisavljević preuzela je od Ane Kandić rad sa Savetima. Predsednici Saveta do 15. oktobra treba da postave kostur svog dela programa. Predstavljanje saveta serijom tribina „Naši ljudi za našu kuću“ nastaviće se uskoro. Ostalo je još desetak odbora u kojima treba održati tribinu, a u planu je da se priprema realizacije za tribine završi u septembru, kako bi se sa njima krenulo u oktobru.

Prethodni tekstIntervju: Slobodan Zonić – „Približiti vlast građanima“
Sledeći tekstIntervju: Tijana Milošević – „Vratiti osećaj zajedništva i solidarnosti“