Direktor Barac da podnese ostavku

td_324x160

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad zahteva da Nenad Barac, direktor Slobodne carinske zone i odbornik vladajuće većine u Skupštini grada Novog Sada, podnese ostavku zbog saobraćajne nesreće koju je izazvao pod dejstvom alkohola i tom prilikom ozbiljno povredio dvoje sugrađana.

Ako kojim slučajem to odbije da učini, zahtevamo od gradonačelnika da založi sav svoj autoritet da inicira njegovu smenu i tako zaštiti ugled Grada.

Ovo nije prvi put da se službena vozila koriste u privatne svrhe. I ne samo što se zloupotrebljavaju na taj način, već se i koriste bahato.

Podsećamo da je i službeni automobil JKP „Lisje“ slupan oko Nove godine, da je službeni automobil JP „Urbanizam“ dignut u vazduh, a da je službeni automobil JKP „Stan“ nestao.

Nedopustivo je da bilo koji direktor, odbornik i gradski funkcioner uopšte vozi pod dejstvom alkohola, a kamoli da to čini vozeći automobil gradskog preduzeća. Takođe je nedopustivo i da zbog alkoholizma, bahatosti i kriminala gradskih funkcionera stradaju građani.

Krajnji je trenutak da se Grad tim povodom oglasi.

 

Gradski odbor

Lige socijaldemokrata Vojvodine

Novi Sad

Prethodni tekstAkcija povodom Međunarodnog dana žena
Sledeći tekstLSV će nastaviti da se bori za veću i glasniju ulogu žena