Dodatne karte za bazen i klizalište

toplana

Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i direktor JKP „Novosadske toplane“ Vladimir Jelić posetili su danas Centar za potrošače ovog preduzeća i razgovarali sa redovnim platišama, kojima Toplana poklanja karte za bazen i klizalište. Akciju deljenja besplatnih karata „Novosadska toplana“ ponovo je pokrenula prošle nedelje, dok je ovo preduzeće, nakon dogovora o reprogramu duga SPC „Vojvodina“, i prošle godine najodgovornijim korisnicima delila besplatne ulaznice.

– Novosađani i Novosađanke su poznati kao redovne platiše i kao neko ko redovno izmiruju svoje obaveze. Kada je reč o plaćanju komunalnih usluga, naplativost ide i preko 70 odsto, a kada je reč o plaćanju poreza na imovinu, naplativost dostiže oko 80 procenata – istakao je Jovanović.

On je dodao da su ovi podaci za svaku pohvalu, „jer pokazuju da i pored vrlo teške finansijske situacije, naši sugrađani i sugrađanke razumeju koliko je važno da se obaveze plaćaju na vreme.“

– Tim sredstavima obnavlja se komunalna infrastruktura grada i zbog toga Novi Sad ima dobru tradiciju kvalitetnog održavanja komunalnog sistema – podvukao je Jovanović.

On je pozvao sve sugrađane i sugrađanke koji redovno plaćaju usluge „Novosadske toplane“ da dođu po svoje karte.

Direktor „Novosadske toplane“ Vladimir Jelić precizirao je da je u poslednjih nedelju dana podeljeno više od 65 hiljada besplatnih ulaznica. On je podsetio da je  preduzeće uvelo i novinu za redovne platiše, objašnjavajući da oni koji imaju zlatnu kuglicu „Informatike“ imaju mogućnost da svoju decu uzrasta sedam i osam godina upišu na besplatne treninge tenisa na Sajmištu.

– Naša cilj i naša želja je da deci omogućimo da treniraju ovaj vrlo popularan ali i skup sport. U ovih nedelju dana se prijavilo 22 mališana a očekujem da će njihov broj biti i veći – rekao je  Jelić.

Prethodni tekstTribina LSV u Novom Sadu
Sledeći tekstKoncentrisati se na konkretne probleme