Futožani zadovoljni zbog pojeftinjenja gradskog prevoza

FUTOG – Strankama su pred izbore uvek puna usta obećanja i brige. To ne važi za ligašice i ligaše, a samim tim i čitav Vojvođanski front, jer ste u proteklom periodu pokazali da ste zaslužili naše poverenje, poručili su građani okupljeni oko štanda Vojvođanskog fronta danas u Futogu, uprkos kiši i lošem vremenu.

Sa građanima su razgovarali kandidat za odbornika u Skupštini grada Novog Sada Damir Kondić i kandidatkinja Slobodanka Beba Markov, koja je i u protekle četiri godine kao odbornica zdušno radila na unapređenju infrastrukture i kvaliteta života u Futogu, ali i Nada i Obrad Ilić, Biljana i Radoslav Marojkin i Marko Ranilović.

Najviše pohvala pristiglo je za pojeftinjenje gradskog prevoza koje počinje od sutra, 25. maja u Futogu i svim prigradskim naseljima.

-Sa cenom autobuske karte od 110 dinara, razmisliću o tome koliko često moram da idem kolima u grad. Zaista, puno nam to znači, poručili su Futožani, a zatim pohvalili i ulaganja u vodovodnu i kanalizacionu infrastrukturu.

Futožani i Futožanke su predstavnicima liste Vojvođanski front – ujedinjeni za Novi Sad (Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija i Zajedno za Vojvodinu) poručili da očekuju trajno uklanjanje divljih deponija, asfaltiranje novih ulica, i unapređenje kulturne ponude u svom mestu.

Prethodni tekstZadovoljstvo zbog proširene mreže kanalizacije u Rumenki
Sledeći tekstKravić: Grad se neće razvijati bojkotom