Govor mržnje iz Treće Srbije

td_324x160

Optužba funkcionera Treće Srbije i viđenog funkcionera vladajuće koalicije u gradu Aleksandra Đurđeva da novinarka „Blica“ radi za „hrvatsku obaveštajnu službu“ i vodi „orkestriranu kampanju“ protiv Treće Srbije samo zbog pitanja da prokomentariše optužbe na svoj račun, predstavljaju vrhunac ludila do kojeg je dovelo opstajanje ove interesne grupacije u gradskoj vlasti.

Upozorili smo da se Treća Srbija iživljava nad gradskom imovinom i da uništava sve čega se dotakne, a sramote koje nanose gradu se nižu jedna za drugom.

Nije im bilo dovoljno što su otpuštali stručne ljude, a zapošljavali sebi podobne, niti što su plaćali ogromne račune za gorivo za privatna i stranačka putovanja, nego su ta preduzeća i institucije razorili i unizili. Nije im dovoljno što troše na reprezentaciju, nego su razbijali inventar u preduzećima na čijem čelu su njihovi funkcioneri i partijski vojnici.

Sada, među novinarima koji se usuđuju da pišu o njihovoj bahatosti i, pritom, traže komentar od njih – pronalaze špijune!

Ako to nije govor mržnje, onda šta je?

Dve i po godine interesna grupacija Treća Srbija nanosi trajnu štetu gradu, a vladajuća većina na to i dalje ćuti. Nereagovanjem na javašluk, teror i nepravdu koju zavodi Treća Srbija, vladajuća većina tome daje legalitet i snosi jednaku krivicu.

Bude li ćutala na ovu sramotu, deliće odgovornost i za nju.

 

Gradski odbor

Lige socijaldemokrata Vojvodine

Novi Sad

Prethodni tekstNeželjeni efekti vakcina zanemarljivi u odnosu na neželjene efekte lekova
Sledeći tekstOdgovor SNS-u