Građani nagradili rad LSV

aleksandrajerkov20120517-1

Liga socijaldemokrata Vojvodine je udvostručila broj poslanika u Skupštini AP Vojvodine u odnosu na prethodni mandat i zbog toga je zadovoljna poverenjem koje su joj ukazali građani Vojvodine, ocenila je juče portparolka LSV Aleksandra Jerkov.

Liga je u Pokrajini, u odnosu na prošle izbore uvećala i broj glasova i broj poslanika, što, kako navodi, govori da su građani prepoznali rad Lige socijaldemokrata Vojvodine u proteklom periodu.

– Ali nam isto tako šalje jasnu poruku da u naredne četiri godine treba još više da radimo – dodala je Jerkova. Kada su u pitanju koalicioni pregovori, ona je navela da su svi odbori LSV koji su prešli cenzus na lokalu juče u Novom Sadu imali inicijalni sastanak na kojem su dobili osnovne smernice o načinu na koji će se pregovarati sa koalicionim partnerima. Pre svega Demokratskom strankom, s obzirom na to da je ona i na lokalu i u AP Vojvodini već godinama koalicioni partner LSV, dodala je Jerkova.

– Nakon toga očekujemo da pregovori počnu i na lokalnom nivou i na pokrajinskom nivou – rekla je Aleksandra Jerkov.

– Naravno da je još rano govoriti i o zahtevima i o toku pregovora i o načinima na koji ćemo pregovarati, s obzirom na to da pregovori tek danas počinju i da još nisu poznati rezultati svih pokrajinskih izbornih jedinica. Tako da ćemo videti kako će sve to teći – dodala je Jerkova.

Prethodni tekstLiga ima kvalitetna kadrovska rešenja
Sledeći tekstLSV ravnopravan partner u pregovorima