Gradska vlast da hitno obelodani sve podatke u vezi nastupa Ražnatovićeve

td_324x160

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine poziva gradsku vlast da jasno potvrdi ili demantuje, da li će Svetlana Ražnatović nastupiti na Trgu Slobode 13. januara.

Ako je to tačno, neophodno je da odmah bude obelodanjeno koliko tačno taj nastup košta, ko su ti sponzori i koliki će porez na to pevačica platiti. Svi ti podaci su izostali nakon što su sponzori i donatori platili prošli nastup Ražnatovićeve na Tamburica festu, pre pola godine.

Takođe, budući da već ima raspoložene donatore, gradska vlast bi trebalo da predoči da li im je ponudila da na isti način odreše kesu i pomognu u rešavanju brojnih gradskih problema ili bilo šta drugo van sfere šunda.

Isto tako, građanke i građani Novog Sada imaju pravo da znaju čime je to Novi Sad od gradske vlasti zaslužio drugi koncert Svetlane Ražnatović za pola godine?

Osim što jasno, ponovo pokazuju da ne razumeju Novi Sad i njegovu kulturu, mogu li da nam ne nameću svoju „kulturu“? Postoji li još neko na estradi ko je vredan svih tih sponzora i donatora i novca ne utrošenog na druge brojne i značajne stvari za grad?

Nije li možda bolje program na trgu organizovati uz pomoć kulturnih delatnika iz Novog Sada i tako pomoći našim sugrađanima da nastupaju pred svojom publikom, a da pri tom nešto i zarade? Ili mislite da u našem gradu nema takvih?

 

Gradski odbor

Lige socijaldemokrata Vojvodine

Novi Sad

Prethodni tekstPet pitanja za Gradski odbor SNS
Sledeći tekstPreterano trošenje u krizi