Gradska vlast da se odredi prema skandalu u JKP Vodovod i kanalizacija

td_324x160

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine zahteva da se gradska vlast odredi prema skandalu sa osveštavanjem vode u gradskom vodovodu.

Odakle pravo interesnoj organizaciji Dinara – Drina – Dunav da tako nešto organizuje u sekularnoj državi i preduzeću čiji su vlasnici svi građani Novog Sada, bez obzira na nacionalnu i versku pripadnost?

Eto još jednog dokaza o tome kako izgleda kada grad vode bahati, neposobni i nestručni. Činjenica da je savetnik direktora ujedno i predsednik DDD pokazuje da je za tu interesnu organizaciju JKP „Vodovod i kanalizacija“ partijski plen i stranačko preduzeće.

Kada o najvažnijem komunalnom preduzeću u Novom Sadu odlučuje neko ko je osumnjičen za kupovinu glasova i umešan u niz skandala i afera, sledeće što možemo očekivati je da nam osveštavanje vode bude obavezna stavka na računima.

Neko bi rekao da besposlen Bokan i gradsku vodu krsti, ali činjenica da je tu bio i zamenik gradonačelnika ovom skandalu daje i potpis najviših gradskih predstavnika.

Kada sledeći put izađete na izbore, dobro pogledajte u šta je ova vlast sa DDD i ostalim interesnim grupacijama, koje joj dodaju većinu, pretvorila ovaj grad.

 

Gradski odbor

Lige socijaldemokrata Vojvodine

Novi Sad

Prethodni tekstGradska vlast da se odredi prema skandalu, ili pristupi izgradnji sekularnog vodovoda
Sledeći tekstJGSP da organizuje bolju kontrolu na ulasku u autobuse umesto da maltretira građane