Gradska vlast na čelu sa SNS je prodavac magle

Novi sad, 17. decembar – Šta je to neistinito što je Liga socijaldemokrata Vojvodine danas LSVNS-logorekla?
Da je gradska vlast odgovorna što je strateško preduzeće kao što je JKP „Vodovod i kanalizacija“ dato Pokretu DDD na upravljanje? Da su ti ljudi nesposobni i neznalice?
Da je Novi Sad po ko zna koji put ostajao bez vode?
Da je gradska vlast odgovorna za funkcionisanje komunalnog sistema i zadužena za održavanje tog istog komunalnog sistema?
Dakle, neistinita je tvrdnja SNS da smo „izneli niz neistina“.
Što se tiče prodaje JKP „Vodovod i kanalizacija“, koliko vidimo, on je tamo gde je i bio – u vlasništvu građanki i građana Novog Sada. Istina, gradska vlast ga je dala na neograničeno arčenje Dinari-Drina-Dunav, u međustranačkoj podeli kolača, kako oni doživljavjau gradsku vlast.
Jedini prodavac ovde je upravo SNS, jer, koliko je nama poznato, ne odustaju od donošenja zakona kojim će poljoprivredno zemljište moći da se proda strancima i tajkunima.
S druge strane, gradska vlast je prodavac magle. Uradili nisu ništa, a svima pokušavaju da prodaju priču da nešto korisno rade.
Najnoviji dokaz za to je da će gotovo četiri milijarde dinara biti utrošeno u izgradnju industrijske zone, bez ijednog prethodnog papira, bez ikakvog sporazuma ili ugovora sa potencijalnim investitorom, bez ikakve tehničke dokumentacije, a sve obavijeno to istom maglom koju prodaju.
Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad
Prethodni tekstKolar: Naravno da sumnjamo u čestitost namera gradskih vlasti
Sledeći tekstZa sve nestanke vode u Novom Sadu krivac je isključivo gradska vlast