Gradski odbor LSV Novi Sad izabrao kandidate za Kongres

glasanje jerkov

Članice i članovi Gradskog odbora LSV Novi Sad večeras su, glasanjem, dali podršku kandidatima za predsednika, potpredsednike i članove Glavnog odbora stranke, kao i kandidatima za članove statutarne komisije, za predstojeći Kongres.

 

Kandidat za predsednikaLSV Nenad Čanak osvojio je 63 glasa, dok je Emil Fejzulahi imao 15, od 84 koji su glasali. Na predstojećem Kongresu, ligašice i ligaši odlučiće da li će Branislav BogaroškiAleksandar Jovanović i Maja Timotijević biti naredni potpredsednici Lige. Ova tri kandidata na sednici GrO LSV Novi Sad osvojili su najveći broj glasova za ovu funkciju, a u trci su bili i Olena Papuga i Đorđe Stojšić.

Što se tiče predloga za članove statutarne komisije, većinom glasova usvojeno je da Branislav Antić i Goran Veselinović budu kandidati za ovo telo LSV.

Takođe, izabrani su i kandidati za članove Glavnog odbora, a od 27, prošlo je njih 11. Na spisku za kandidate ovog tela nalaze se Zoran PetakovKristina Meneši, Damir KondićAna Kandić, Milica Vlaisavljević, Bogdan KolarskiRobert Vizi, Željko KačavendaĐorđe ŽivančevDejan Bibić i Duško Adžić.

Kongres LSV na kome će biti izabrano novo predsedništvo ove partije održaće se početkom decembra.clanovi gro lsv ns

Prethodni tekstOni koji su izgubili izbore već su na vlasti
Sledeći tekstVratićemo zastavu AP Vojvodine