Hitno rešiti probleme gužvi ispred šalter-sala

kolarr

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad zahteva od Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije da hitno reši problem sa registracijom vozila i prekine sa ponižavanjem građana.

S obzirom da po svoj prilici to nisu u mogućnosti, MUP treba da prenese nadležnosti na AP Vojvodinu i da ponovo osnuje pokrajinsku Policijsku upravu, kakvu je Vojvodina i imala, a sad je ima Grad Beograd.

Nakon što su letos danima čekali pasoše, Novosađani su sada prinuđeni da kupuju brojeve ili da se tuku u redovima da bi registrovali svoj automobil, a sve što policija čini jeste da povećava bezbednost ispred svoje zgrade?!

Činjenica da je u prethodnom periodu pored mnoštva opreme, obezbeđen prostor za otvaranje još jedne policijske stanice u Novom Sadu, a da je kriminal rastao i da naši građani i dalje čekaju na pravo da imaju više policajaca, pokazuju da je ovakvo stanje dalje neodrživo.

Novosađani su već navikli na to da nikome u Beogradu nije prioritetno rešavanje njihovih problema i zato naš grad mora imati mogućnost da ovakva pitanja sam reši, ili da mu u tome pomogne pokrajinska vlast.

Prethodni tekstKadrovi URS da napuste funkcije u Novom Sadu
Sledeći tekstHitno utvrditi šta se desilo na Adamovićevom naselju!