Isti tim na čelu Gro LSV NS

latinovicNa 13. Izbornoj skupštini Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Sad prim. dr Radovan Latinović većinom glasova je izabran za predsednika GrO LSV Novi Sad. Za potpredsednike ove organizacije su, takođe većinom glasova, izabrani Aleksandra JerkovDamir Rajtenbah i Branislav Antić.

Reizabrani predsednik izrazio je zahvalnost zato što mu je i ove godine ukazana čast i poverenje baš kao i njegovim najbližim saradnicima.

– Uspeh ćemo ostvariti kroz cilj koji sam postavio još pre dve i po godine, kada sam prvi put bio izabran. Novosadska Gradska organizacija je najveći, najorganizovaniji odbor LSV, spreman da pruži nesebičnu pomoć drugim odborima LSV u celoj Pokrajini. GrO Novi Sad će biti nosilac borbe za bolji, prijatniji, lepši život i u materijalnom i u duhovnom smislu. Izborni rezultati će neminovno doći i ovo je prilika da pokažemo da imamo rešenje za sva ključna pitanja koja se tiču glavnog grada Vojvodine – rekao je Latinović.

Izbornoj skupštini prisustvovalo je 194 delegata. Prilikom glasanja za predsednika GrO LSV Novi Sad upotrebljeno je 187 glasačkih listića od kojih je156 glasova bilo za Latinovića. On je predložio potpredsednike za koje se glasalo javno. Za članove Gradskog odbora usvojena je lista od 35 članova, odnono od 181 važećeg listića, njih 177 su podržali predlog sastava GrO.

Prva sednica reizabranog Gradskog odbora LSV Novi Sad zakazana je za četvrtak, 24. februara.

Prethodni tekstRedovna Izborna skupština Gro LSV NS
Sledeći tekstDunav – osnova za razvoj turizma