Javno pitanje DSS-u: Da li je tačno da ste odustali od sednice o potvrđivanju Sporazuma između Beograda i Prištine jer nemate podršku koalicionih partnera?

td_324x160

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad javno postavlja pitanje Gradskom odboru Demokratske stranke Srbije (DSS) da li je tačno da su odustali od inicijative za sazivanje sednice Skupštine grada na kojoj bi se raspravljalo o potpisivanju Sporazuma između Beograda i Prištine, zato što bi to dovelo do pada gradske vlasti?

Da li je moguće da koalicija koja je združeno protestovala ispred Vlade Vojvodine, a onda raspravu o još neusvojenoj pokrajinskoj deklaraciji prenela u Skupštinu grada Novog Sada – ne može da se dogovori na ovu temu?

Bez obzira na to šta je razlog, Gradski odbor LSV pozdravlja odluku onih koji smatraju da je rasprava na temu Sporazuma Beograda i Prištine suvišna.

Ujedno, apelujemo na gradsku vlast, a naročito na interesne grupe poput Treće Srbije, odbeglog SPO-a i Romske demokratske stranke, da posle osam meseci ovakve vlasti u Novom Sadu, konačno nešto i učine za ovaj grad, jer komunalni problemi prelaze sve granice.

Grad je prljaviji, zapušteniji i manje bezbedan nego ikada.

 

Gradski odbor LSV Novi Sad

Prethodni tekstNovi Sad- grad bez mržnje, podele i predrasuda
Sledeći tekstKravić: Ne kupujemo glasove i ne forsiramo birače