Jovanović: Razgovaraćemo sa građanima o njihovim problemima

img_4689

U okviru redovne kampanje, članovi i članice MO „Centar“ su u subotu 24. marta građanima i građankama delili novi broj „Slobodne Vojvodine“.  Podeli je prisustvovao i predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović koji je tom prilikom istakao važnost upoznavanja novosađana sa programom LSV-a i onoga što LSV želi da učini za Novi Sad.

– Mi smo oduvek govorili da osećamo da je Novi Sad nama glavni grad što ne podrazumeva samo jedan politički program u smislu administracije nego mnogo više od toga. Smatramo da je Novi Sad grad u koji treba da se uloži i koji može samostalno da živi kao politički subjekat i da ne moramo da čekamo određena naređenja, odluke i mišljenje iz Beograda. Novi Sad je dovoljno moćan, jasan i velik grad i kada bi nam se samo dalo da upravljamo sa onim što imamo mi bi u samom startu živeli mnogo bolje – kazao je Jovanović.

On je dodao da će LSV do kraja predizbornog ciklusa sprovesti niz akcija, a jedna od stvari će biti i odlazak na ulice da se porazgovara sa građanima o njihovim problemima u cilju stvaranja  što bolje strategije za bolju budućnost naših sugrađana.

Prethodni tekstNova autobuska linija za Petrovaradin
Sledeći tekstPrekrečen grafit u Ulici Maksima Gorkog