Kako tzv. eksperti zamišljaju konsolidaciju JKP Stan

Stan
Stan
Dok se gradska vlast konstantno hvali kako je popravila stanje u gradskim preduzećima, činjenice govore drugačije.

Nakon što su sudski izvršitelji popisali i prodali imovinu JKP „Stan“ kako bi se isplatila potraživanja radnika za neisplaćene zarade, ovog popodneva rukovodstvo tog preduzeća nije puštalo ni kupce, ni sudske izvršitelje u krug te firme. Za prodatu imovinu, rukovodioci „Stana“ nisu mogli da pronađu ključeve?!

Je li to konsolidacija? Je li to novi plan „stručnjaka“, još bolji od naplate „odžačarine“?! Da pred kapijom imaju radnike, kupce, poverioce, sudske izvršitelje i policiju? Može li ova gradska vlast bilo šta da uradi bez skandala? Kakvi eksperti!

Ovo je druga faza u radu gradske vlasti.

Nakon što su se u prvoj fazi tri godine bavili isključivo i samo kritikom svojih prethodnika i uništavanjem gradskih preduzeća, sada, u drugoj, „popravljaju“ situaciju, kroz skandale, afere, divljanja, falsifikate, prikrivanje izveštaja i sve druge metode za koje naročite eksperte imaju Drina – Dinara – Dunav, SPO i ostale interesne grupacije koje upravo rukovode JKP „Stan“.

Ako se realizuje želja gradske vlasti da Privredni sud uvede JKP „Stan“ u stečaj, sa žaljenjem ćemo konstatovati da je ovo gradsko preduzeće, uprkos pompeznim najavama u javnosti – upropašteno.

 

Gradski odbor

Lige sociajldemokrata Vojvodine

Novi Sad

Prethodni tekstMeneši: Prizemna propaganda Panaotovića
Sledeći tekstOdbornička grupa LSV zatražila proširenje dnevnog reda sutrašnje sednice Skupštine grada