Kolar: Podržaćemo sve istrage i smene štetočina

robertkolar20140404

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad podržaće sve istrage i sve smene svih štetočina koje su dovele grad do stanja u kom se danas nalazi, istakao je predsednik Izvršnog odbora GrO LSV Novi Sad Robert Kolar.

U izjavi novinarima u Novom Sadu Kolar je ukazao da je Liga, kao najjača opoziciona partija u gradu, najdoslednija u takvim zahtevima.

– Gradski odbor LSV Novi Sad je najdosledniji u svojim zahtevima za istragama i utvrđivanju činjenica o kupovini glasova u Novom Sadu i o malverzacijama u komunalnom sektoru. Mi ćemo, kao najjača opoziciona stranka u Novom Sadu, podržati sve istrage, sve smene svih štetočina u Novom Sadu i svih onih koji su Novi Sad doveli do ovoga što je trenutno – istakao je Kolar.

Na pitanje vidi li Ligu socijaldemokrata Vojvodine u najavljenoj rekonstruisanoj gradskoj koaliciji, Kolar je rekao da se ne može spekulisati o nečemu što ne postoji.

– Ne možemo razgovarati o nečemu što nije ni stiglo kao poziv ili ponuda. A i ako bi stiglo, pitanje je šta bi tu pisalo i kakav je to program – rekao je Kolar.

Prethodni tekstSmeniti sve koji su uništili komunalni sistem Novog Sada
Sledeći tekstSmanjenje broja zaposlenih da krene od rođaka zaposlenih od 2012. godine