Kolar: Potpuno zasluženo mesto u Novom Sadu

kolarr

NOVI SAD – Komentarišući do sada obrađene izborne rezultate za Skupštinu grada Novog Sada koje je saopštila portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov, a prema kojima je LSV u Novom Sadu trenutno zauzima zasluženo visoko mesto, šef izbornog štaba LSV Novi Sad Robert Kolar je istakao da je reč o zasluženom rezultatu koji će možda iznenaditi mnoge Novosađane, ali ne i novosadske ligaše. Kako je naveo, takav izborni rezultat je kruna rada koji je Gradski odbor LSV Novi Sad uložio tokom četiri godine prethodnog mandata kao i poslednjih godinu dana intenzivne kampanje. Kolar je rekao i da LSV u Novom Sadu Aleksandru Jerkov vidi kao gradonačelnicu od prvog dana od kada se kandidovala.

– Svi članovi stranke, svi simpatizeri i svi mi aktivisti radili smo intenzivno na tome da ona postane gradonačelnica. Šta će od toga biti, videćemo, ali mislim da bi to bilo pravo rešenje za Novi Sad – istakao je Kolar. On je izrazio zadovoljstvo odličnim rezultatom koji je LSV postigla u prigradskim naseljima gde do sada tradicionalno nije stajala najbolje, posebno u Futogu i Kovilju.

– Naši sugrađani koji žive u tim naseljima uvideli su da preduzeća za koja je Liga bila zadužena rade podjednako za sve građane, bez obzira da li su u Kaću, Budisavi, Futogu ili u centru grada ili na Limanu. Ona ne rade ništa drugo, nego samo svoj posao i to ravnopravno prema svim građanima – naveo je Kolar. Sa druge strane, iz političkog ugla gledano, dodao je Kolar, građani u prigradskim naseljima su očigledno uvideli da su sve optužbe na račun Lige, zbog njenog navodnog separatizma „priče za malu decu“.

– Uvideli su da smo mi građani i politički aktivisti Novog Sada i Vojvodine koji su pravi predstavnici svih građana, bez obzira na njihovo versko ili bilo koje drugo opredeljenje ili zavičajno poreklo – zaključio je Kolar.

Prethodni tekstLSV za sada treća u Vojvodini
Sledeći tekstKostreš: Najbolji rezultat Lige