Kravić: Ne kupujemo glasove i ne forsiramo birače

01kravic

Koalicija Demokratske stranke i Lige socijaldemokrata Vojvodine ubedljivo je pobedila na izborima za članove Saveta i Nadzornog odbora mesne zajednice „Dunav“ koja se nalazi u širem centru Novog Sada, odnosno na Keju.

DS i LSV su u ovoj MZ osvojili svih 11 mesta. S druge strane, na dva biračka mesta na Detelinari, u mesnim zajednicama „Radnički“ i „Jugovićevo“, isto tako ubedljivu pobedu odneli su naprednjaci.

Predsednik Gradskog odbora LSV Aleksandar Kravić rekao je za Radio 021 da biračko telo Lige, a ni glasači demokrata, tradicionalno nisu zainteresovani za ovaj tip izbora, da su toga u obe stranke svesne i da zato ne forsiraju građane već podjednako rade svuda na tome da ih informišu.

– Nemamo nameru da na tu temu pravimo ono što se dešava unazad od prošlih izbora gde se u dobroj meri radilo na kupovini glasova i forsiranju ljudi da izađu na glasanje, odnosno svemu onom što smatramo da nije deo demokratskog procesa – kazao je Aleksandar Kravić.

Prethodni tekstJavno pitanje DSS-u: Da li je tačno da ste odustali od sednice o potvrđivanju Sporazuma između Beograda i Prištine jer nemate podršku koalicionih partnera?
Sledeći tekstLSV traži vanrednu sednicu Skupštine grada na temu bezbednosti u Novom Sadu