Kravić opet na čelu GrO LSV Novi Sad

01kravic

Dosadašnji predsednik Gradskog odbora LSV Novi Sad, Aleksandar Kravić, danas je ponovo izabran na tu funkciju, dok su na potpredsednička mesta izabrane Slobodanka Markov, Maja Sedlarević i Kristina Meneši. Delegati i delegatkinje 15. Izborne skupštine Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad danas su izabrali i nove članove i članice Gradskog odbora.

Predsednik Kravić je najavio da će za iduću nedelju sazvati sednicu GrO LSV Novi Sad na kojoj će za predsednika Izvršnog odbora gradske organizacije predložiti Roberta Kolara, koji je i u prethodnom mandatu obavljao tu funkciju.

Potpredsednik LSV Aleksandar Jovanović je delegatima i delegatkinjama poručio da se od ovog odbora očekuje još više rada i još bolji rezultati. Aleksandar Kravić je ukazao da je evidentirano veće interesovanje birača koji su do sada naginjali drugim strankama sa centralom u Beogradu, za rad LSV. On je ocenio da je to rezultat činjenice da je LSV u Novom Sadu najjača opoziciona stranka.

– Novi Sad nikada nije bio prljaviji, gomila afera je otvorena, a oni razmenjuju gradska preduzeća kao sličice. U Novi Sad je dovedeno nula investicija i sve što su uradili je ravno nuli. Nama ostaje da budemo još oštrija opozicija i još jači kritičari, a za to nam daju jako puno povoda – zaključio je Kravić. Pored kritike, Kravić je, takođe, najavio i da će LSV kao konstruktivna stranka sa svojim stručnim timovima predlagati niz jasnih rešenja kojima je moguće popraviti katastrofalno stanje u gradskim preduzećima i upravi.

(BILSV, 24.05.2014)

Prethodni tekstLiga ne pregovara o ulasku u novosadsku vlast
Sledeći tekstRobert Kolar na čelu Izvršnog odbora GrO LSV Novi Sad