Kristina Vuljaj na čelu GrO LSVO Novi Sad

01olsvns

Na izbornoj skupštini, koja je održana juče u Kino sali, izabrano je novo rukovodstvo gradskog odbora Omladine LSV Novi Sad na čijem će čelu, u narednih godinu dana biti predsednica Kristina Vuljaj. Takođe, većinom glasova za potpredsednike su odabrani Milica Savin i Nenad Mihajlović.

Novoizabrana predsednica zahvalila se na ukazanom poverenju.

-Ova titula, koliko je laskava, toliko je ne treba shvatiti olako. Ispred nas je teška godina, i nadam se vašoj pomoći da bude uspešna za Omladinu. Ukoliko bude ikakvih pitanja, uvek mi se možete obratiti, ja ću se potruditi da na svako nađem odgovor- rekla je Vuljaj.

Prethodni saziv GrO LSVO Novi Sad činili su predsednik Dejan Bibić i potpredsednici Andrea Jerinić i Nenad Vezmar. Bibić je poželeo novom rukovodstvu sve najbolje i da istraju u svojim namerama.

-Svaki saziv treba da obeleži svoj mandat. Nas je „zahvatila“ kampanja i tu smo se mi pokazali, a upravo je i jedan od omladinaca, Nenad Vezmar, naš predstavnik u gradskom parlamentu. Novi saziv treba da potraži svoj fokus i bude istrajan u njemu – naveo je bivši predsednik novosadske Omladine.

Prethodni tekstLiga nastavlja borbu za autonomiju
Sledeći tekstŠetnja za slobodu u Novom Sadu