Liga ima kvalitetna kadrovska rešenja

aleksandrajerkov20120105-1

Večernje novosti, komentarišući rezultate izbora za Skupštinu grada Novog Sada, pišu danas da je najveći iskorak u odnosu na prethodne izbore napravila Liga socijaldemokrata Vojvodine.

 

Kako se navodi, Liga je u prošlom sazivu zajedno sa Srpskim pokretom obnove imala 11 mandata a na ovim izborima je osvojila 15. U tekstu se konstatuje i da će Demokratska stranka, koja je osvojila 18 mandata, i LSV gotovo izvesno biti nosioci buduće vladajuće koalicije u gradu u kojoj bi, uz njih, trebalo da budu i odbornici SPS, RDP i SVM, što je ukupno 47 odbornika.

– Da, to je otprilike spektar stranaka sa kojima razgovaramo, odnosno sa kojima ćemo razgovarati – izjavila je za Novosti portparolka LSV i kandidatkinja Lige za gradonačelnicu Novog Sada Aleksandra Jerkov.

– Za sve funkcije Gradski odbor naše stranke ponudiće kvalitetna kadrovska rešenja, a na mojoj kandidaturi neće insistirati, izuzev ako DS za gradonačelnika ponovo ne predloži Igora Pavličića čiji rad su birači očiigledno negativno ocenili – ukazala je Jerkova.

Prethodni tekstSpremni za pregovore o vlasti u Novom Sadu
Sledeći tekstGrađani nagradili rad LSV