Liga očekuje odličan rezultat na pokrajinskim izborima

robertkolar

Liga socijaldemokrata Vojvodine spremna je za predstojeće pokrajinske izbore, a kao i na prethodne i na ove će izaći sama i očekuje odlične rezultate, istakao je poslanik LSV u Skupštini AP Vojvodine Robert Kolar. On je u izjavi novinarima naveo da u politici ne treba ništa isključivati, ali da su u ovom trenutku predizborne koalicije isključene.

– LSV je jača nego što je ikada bila i, kao i na izbore 2012, i na ove izbore izaći ćemo sami i očekujemo odličan rezultat. O postizbornim koalicijama apsolutno nema nikakvih dogovora, o tome se dogovara posle izbora – rekao je Kolar. A na pitanje da li je Liga bliža Srpskoj naprednoj stranci ili Demokratskoj stranci, on je rekao da nije ni jednoj.

– Eventualno možemo da razgovaramo o tome ko je blizu onome za čega se mi zalažemo, jer politikantstvo nas ne interesuje. Dvadeset pet godina se Liga bori za status Vojvodine i to će i nastaviti. Ko tu bude bliži našim idejama, sa njim ćemo razgovarati – istakao je Kolar. Govoreći o finansijskom aspektu izbora, Kolar je istakao da LSV nikome nije dužna i nema kredite koje ne vraća, što se može proveriti u svim finansijskim izveštajima.

– Mi radimo po principu volontarizma, po principu ideje, jer smo jedna od retkih stranaka čije članstvo je okupljeno oko ideje a ne oko interesa. Naša kampanja je bazirana na ljudima i programu, a para koliko ima – ima – zaključio je Kolar.

Prethodni tekstČuvajmo Dunav, uvraća nam i uzvratiće nam dobrim!
Sledeći tekstLiga spremna za izbore kad god oni bili