Ligaški sportski dan

Novi Sad – Članovi i članice Gradskog odbora LSV Novi Sad učestvovali su u subotu, 11. juna u Sportskom danu, koji je organizovao Savet za sport GrO NS. Ligaši su se takmičili u dve discipline – u malom fudbalu i košarci.

Učesnici su se u obe discipline takmičili podeljeni u dve ekipe sa simboličnim nazivima – prva ekipa „Novi Sad je nama glavni grad“ i druga ekipa „Novi Sad je naša kuća“.

 

Košarkaška utakmica se završila u korist ekipe „Novi Sad je nama glavni grad“, sa postignutih 31 poena, u odnosu na ekipu „Novi Sad je naša kuća“ koja je osvojila 12 poena. Pobednik fudbalske utakmice je takođe bila ekipa „Novi Sad je nama glavni grad“ koja je dala 6 golova, a primila 1. Svi takmičari su se na kraju složili da nije bitan krajnji rezultat koliko zabava i činjenica da su se okupili ovakvim povodom.

Predsednik Saveta za sport GrO LSV NS Pavle Gantar obratio se učesnicima Sportskog dana i izrazio zadovoljstvo što je ovakvo dešavanje realizovano.

– Želeo bih da zahvalim svima koji su se odazvali pozivu i učestvovali danas. Moram da kažem da mi je jako drago što smo se danas družili, a nismo pominjali kampanju, izbore, i ostale aktivnosti vezane za njih. To znači da možemo da se družimo na neki drugi način, i da nije sve uvek samo rad – zaključio je Gantar na samom kraju.

Svim Ligašima koji su uzeli učešće u ovom događaju podeljene su zahvalnice, a neformalno druženje u odličnoj atmosferi  nastavljeno je  i nakon završetka takmičenja.

Prethodni tekstSportski dan
Sledeći tekstNarkomanija je izlečiva bolest