LSV još nije odlučila da li će izaći ili bojkotovati izbore

Predsednica odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Maja Sedlarević izjavila je za novosadski Radio 021 da LSV još nije donela odluku da li će uopšte i izlaziti na izbore ili će ih bojkovati, kao i da će ta odluka biti uskoro doneta.

Ona je to rekla odgovarajući na pitanje da li je Gradski odbor LSV krenuo u kampanju za lokalne izbore.

Stranački organi Lige socijaldemokrata Vojvodine još uvek nisu doneli odluku da li ćemo ići u bojkot ili ćemo učestvovati na predstojećim redovnim lokalnim, pokrajinskim i parlamentarnim izborima. Naš Gradski odbor LSV Novi Sad, kao i do sada, redovno sprovodi sve svoje aktivnosti i akcije, ali još uvek nemamo odluku o izlasku na izbore, pa samim tim ni ne krećemo sa predizbornim aktivnostima, te nemamo plan kako bismo nastupili na izborima, odnosno da li bismo radili personalnu kampanju ili samu stranačku – navela je Maja Sedlarević.

Odluka će biti doneta u skorijem periodu, jer su izbori na proleće i trebalo bi krenuti sa aktivnostima u okviru predizborne kampanje, ukoliko se bude izlazilo na izbore – poručila je predsednica Odborničke grupe LSV u Skupštini grada Novog Sada.

Prethodni tekstGradski odbor LSV ponovio zahtev da se novi most zove: Most 23. oktobra
Sledeći tekstJarmila Agarski dočekala autobuska stajališta u Kisaču