LSV ne deli Novosađane za razliku od ove gradske vlasti

td_324x160

Smešno je i apsurdno optužiti Ligu socijaldemokrata Vojvodine kao stranku, ili njen Gradski odbor ponaosob, da dele Novosađane po bilo kom osnovu.

Nismo dozvolili da ih neko deli ni mračnih devedesetih godina prošlog veka kada su pojedini funkcioneri stranaka koje danas učestvuju u gradskoj vlasti spremali sendviče za one koje treba proterati iz Vojvodine. Nismo dozvolili da ih neko deli ni u godinama posle toga.

I to Novosađani znaju.

Nismo mi ti koji su u proteklih šest meseci vlasti uspeli da prekroje istoriju grada i izmišljaju nove datume, kojima smeta zastava AP Vojvodine, kojima smeta ravnomerna upotreba ćirilice i latinice, niti prebrojavamo koliko ima pripadnika nacionalnih manjina u Novom Sadu.

Gradski odbor Srpskog pokreta obnove to dobro zna.

Tim je tužnije što ih gradonačelnik i njegova svita koriste u pokušaju da zamene teze. I još gore, što pristaju na to da se Dan grada obeležava čišćenjem septičkih jama.

Podsećamo, u jučerašnjem saopštenju je navedeno: „Budući da se radi o usluzi koja je važna i potrebna građanima, predlažemo da im se ona svakako omogući ali možda nekog manje značajnog jubileja, kakvih sa ovom vlašću ne nedostaje”

Mi iza svojih reči stojimo i ne prilagođavamo ih u skladu sa koalicijom koja je na vlasti.

 

Gradski odbor

Lige socijaldemokrata Vojvodine

Novi Sad

Prethodni tekstČišćenje septičkih jama ostaviti za neki drugi jubilej
Sledeći tekstČišćenje septičkih jama neprimereno za proslavu Dana grada