LSV Novi Sad obeležio 23. rođendan Lige

torta23

Liga socijaldemokrata Vojvodine u nedelju, 14. jula obeležava 23 godine od svog osnivanja, a Gradski odbor LSV Novi Sad je večeras tim povodom organizovao svečanu sednicu.

Predsednik Gradskog odbora LSV Aleksandar Kravić je tom prilikom ukazao da je Liga 23 godine dosledna u svemu što čini i radi, zbog čega su je građani nagradili duplo većim brojem osvojenih glasova na izborima pre godinu dana.

On je izrazio zadovoljstvo radom odborničke grupe, stručnih timova i aktivista.

Predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora LSV Robert Kolar istakao je u svom obraćanju da je Liga danas jedina prava opozicija u Novom Sadu.

On je ukazao da Ligi podrška raste i danas, iako je u opoziciji u Novom Sadu, te da veliku ulogu u tome imaju upravo stručni timovi, funkcionerke i funkcioneri Gradskog odbora i naravno njene – odbornice i odbornici.

Kolar je sumirao niz aktivnosti koje je stranka imala u proteklih godinu dana i predočio koncept rada u narednih nekoliko meseci, a naročito tokom jeseni.

Nakon svečane sednice, članice i članovi Gradskog odbora, Izvršnog odbora i Predsedništva Gradskog odbora LSV Novi Sad, za trenutak su se opustili

uz kratak, prigodan koktel i slavljeničku tortu.

Prethodni tekstZajedno rešavati stanje bezbednosti u Novom Sadu bez obzira na političke razlike
Sledeći tekstOčišćena višejezična tabla na ulazu u Novi Sad