LSV: Objasniti grešku ili „grešku“

Predsednica odborničke grupe Ujedinjenih regiona Srbije Maja Gojković podnela je inicijativu Skupštini grada Novog Sada u ime URS kojom se između ostalog traži da najviše novca treba da ostane tamo gde je i zarađen: „za poboljšanje kvaliteta života svih građana Kragujevca“. Ako je po sredi greška, Gojkovićeva bi trebalo da objasni svoju ideju. Postavlja se pitanje koliko je URS ozbiljan kada ovako važnim pitanjima pristupa toliko banalno da ih čak loše i kopira. Zna li Gojkovićeva uopšte šta zahteva, ako čak ni ne gleda šta potpisuje?

Gojkovićeva koja je bila i potpredsednica u vladi Mirka Marjanovića, savezna i pokrajinska poslanica, te najposle i gradonačelnica Novog Sada u mnogo je navrata bila u situaciji da se pokaje i bori za vraćanje imoVine lokalnim samoupravama, a ponajviše svom gradu, ali to ipak nije činila, pa je ovo ipak za nju neki napredak.

Ono što nas posebno raduje u tekstu ove inicijative  jeste činjenica da Maja Gojković, koja je sedamanest godina provela u vrhu Srpske radikalne stranke i bila najveća Šešeljeva drugarica i desna ruka dok je stvaran njegov famozni Zakon o sredstvima u svojini Republike Srbije 1995. godine, danas taj zakon naziva nakardnim i traži njegovo ukidanje. Osim ako, naravno, i to nije greška.

Prethodni tekstIzveštaj sa II sednice Gradskog odbora LSV NS
Sledeći tekst„Naši ljudi za našu kuću“ u MO Adice