LSV zaslužuje podršku jer se bori za bolji život u Vojvodini

KOVILJ – Nedopustivo je da se u Beogradu gradi metro i fontane koje sviraju dok Novi Sad nema gradsku bolnicu, a trećina Vojvodine vodu za piće. Mi hoćemo da se u čitavoj zemlji živi dobro, ali ne po cenu lošeg života u Vojvodini, poručili su danas meštani Kovilja koji su ispred pijace razgovarali s predstavnicima Lige socijaldemokrata Vojvodine.

– LSV zaslužuje podršku jer su za ligašice i ligaše naš Novi Sad i Vojvodina na prvom mestu. Zato što se borite za to da se ovde bolje živi – kazali su Koviljčani prilikom usreta s odbornicama i odbornicima LSV u Skupštini grada: Kristinom Meneši, Slobodankom Bebom Markov, Robertom Kolarom, Aleksandrom Jovanovićem, Bogdanom Kolarskim i Branislavom Bogaroškim.

Domaćini na štandu LSV bili su Zdavko Klajić, Karolj Bozoki i Robert Bozoki, a delegacija Lige u kojoj su bili i predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora LSV Novi Sad Mirko Grujičić i koordinatorka za Kovilj Bojana Gavrić pažljivo je saslušala sve sugestije građana o tome kako se danas živi u tom mestu i šta bi još sve trebalo učiniti da se živi bolje.

– Niko ne zna bolje od građana Kovilja šta tačno treba uraditi u vašem mestu. Odluke se ne mogu donositi bez vas – poručili su ligaši i ligašice u razgovoru s građanima Kovilja.

Prethodni tekstCena godišnjih đačkih karata biće prepolovljena, a pojeftiniće i prevoz iz prigradskih naselja
Sledeći tekstPotvrđena lista Vojvođanski front – Ujedinjeni za demokratski Novi Sad