Meneši: Prizemna propaganda Panaotovića

Potpredsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Kristina Meneši izjavila je da direktor Kulturnog centra Novog Sada Bojan Panaotović koristi internet portal ove ustanove za prizemnu propagandu, jer su u najvećem delu objava njegove slike, izjave i stalni pozivi koje upućuje javnosti.

Ona je podsetila da je Panaotović prvo uputio javni poziv da se oporezuje kič i šund u Srbiji, a zatim je funkciju iskoristio da pozove Džonija Štulića da nastupi u KCNS iako je on odavno rekao da se u Srbiju ne vraća. Zatim je, kao direktor KCNS, poslao otvoreno pismo javnosti i ministru prosvete u kom navodi da treba napustiti arhaične modele obrazovanja, da bi mladi bili spremni za život u savremenom svetu.

– Sada smo u situaciji da na vrlo važnom mestu za funkcionisanje kulture u gradu imamo čoveka kome je lična promocija bitnija od posla koji bi trebao da obavlja – kaže Meneši, dodajući da Panaotović nijedan od poziva javnosti nije uputio kao građanin, već da se uvek ističe to da je on direktor Kulturnog centra.

Prethodni tekstSredite raskrsnice i sprečite saobraćajne nezgode
Sledeći tekstKako tzv. eksperti zamišljaju konsolidaciju JKP Stan