Moguć razgovor oko projekata

LSV

NOVI SAD – Odbornici i odbornice Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada nisu juče podržali izbor novog rukovodstva gradskog parlamenta jer ih, kako je u izjavi novinarima objasnio šef odborničke grupe LSV Aleksandar Kravić, niko o tome nije ni konsultovao.
– Rekli smo da možemo razgovarati na temu određenih projekata oko kojih svi možemo da se složimo. Kako nismo dobili poziv, za sada nismo ni u gradskoj vlasti – naglasio je Kravić. Podsetio je da je Liga u više navrata govorila da se može razgovarati ako postoje projekti oko kojih bi se mogao postići dogovor, poput projekta izgradnje centralnog prečistača.
– Ako takve ideje postoje da se takvi projekti rade, onda možemo o tome razgovarati – rekao je Kravić dodajući da će u suprotnom Liga teško biti deo vlasti. Za emisiju „Politbiro“ na RTV-u Kravić je pojasnio o kakvim projektima Liga govori.
– Mi imamo nekoliko projekata, recimo, jedno je gradska bolnica, drugo je sređivanje podgrađa ispod tvrđave, treće je centralni prečistač za otpadne vode. To su stvari za koje mislimo da su izuzetno važne. Ima ih još mnogo, ali ja sam samo ovih nekoliko naveo i mislimo da, ako postoje ideje da se takvi projekti rade i da se oko njih okupi šira koalicija, onda možemo o tome razgovarati – zaključio je Kravić.
(BILSV, 18. 06. 2016)
Prethodni tekstKolar: Protiv besmislenih ulaganja u strane kompanije
Sledeći tekstSagledaćemo da li nam se poklapa plan razvoja grada