Najoštrija osuda paljenja automobila sekretara Gradskog odbora SPS

td_324x160

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad najoštrije osuđuje paljenje automobila sekretara Gradskog odbora SPS-a Darka Jevtića i traži da nadležni što hitnije utvrde ko stoji iza tog čina i kazni krivce.

Srećom, ovoga puta niko nije stradao, za razliku od eksplozije bombe ispod automobila predsednika Narodnog pokreta Dinara-Drina-Dunav Tomislava Bokana, jednog od koalicionih partnera SNS i SPS u Novom Sadu i tadašnjeg direktora Javnog preduzeća „Urbanizam“, pre manje od dve godine, navodi se u saopštenju GrO LSV Novi Sad.

– Izuzetno je važno da se oba slučaja hitno istraže i da vinovnici dobiju ime i prezime, jer ovakvi događaji ne samo da ugrožavaju bezbednost i imovinsku sigurnost građanki i građana Novog Sada, nego i šalju jako lošu poruku i turistima i investitorima. Ko će nam doći u grad, ako predstavnicima gradske vlasti gore automobili? I kako je moguće da se ovakvi incidenti dešavaju baš u Novom Sadu, kako toga nema nigde drugde, u drugim krajevima zemlje? Još jednom ističemo – politička borba i političke razlike ne smeju biti razlog za nasilje. Državni organi moraju jednom zauvek stati na put takvoj praksi – zaključeno je u saopštenju novosadskih ligaša.

Prethodni tekstOdgovor Gradskom odboru SNS: Zaustavite pljačku Novog Sada
Sledeći tekstGradska vlast da se opredeli o učinku Fajgelja, tako što će ga smeniti