Naši ljudi, naš kvart

Novi Sad, septembar 2011 – Akcija GrO Novi Sad „Naši ljudi za naš kvart“ tokom leta dobila je sasvim novo lice te su širom grada nikli bilbordi sa jasnom ligaškom porukom i ciljem da se građankama i građanima ukaže da Liga socijaldemokrata Vojvodine ima nameru da stvari, pored makroplana, rešava i na mikroplanu.

m_kej zrtava racijepreko puta broda zepelin

Kako je to objasnio predsednik Izvršnog odbora GrO Novi Sad Robert Kolar, sve što činimo, činimo sebi i za našu budućnost, a mikrosredina, naš kvart, naš dom je nešto od čega treba uvek početi.

S toga je tokom prethodnog perioda zaživela pomenuta kampanja pa su na Grbavici, Limanu, Detelinari, Klisi, Telepu, Podbari, Novom naselju, u Sremskoj Kamenici, Petrovaradinu, Futogu i drugim mestima postavljeni pomenuti bilbordi.

Kako je najavljeno, mesta koja trenutno nemaju ovakav vid komunikacije, uskoro će ih dobiti, a predsednici mesnih odbora imaju zadatak da pronađu adekvatnu lokaciju. Time se ne samo reklamira neki stav već i širi svest o pripadnosti i značaju nekog lokala, autonomiji istog i nezavisnosti, upravo ono što i jesu stavovi LSV.

Prethodni tekstIntervju: Damir Kondić- „Autonomija Vojvodine i socijaldemokratski ambijent – idealan ambijent za razvoj našeg grada“
Sledeći tekstUspešna saradnja sa građankama i građanima