Nemamo nameru da se valjamo u blatu sa kriminalcima

td_324x160

Navodi iz današnjeg zajedničkog saopštenja Gradskog odbora SPO i Narodnog pokreta Dinara-Drina-Dunav su bolesne konstrukcije u pokušaju da se mafijaški obračuni predstave kao politički.

Odbacujemo ih sa dubokim gnušanjem.

Činjenica je da se nikada u istoriji Novog Sada nije dogodilo da se gradskim čelnicima bacaju bombe pod automobil i da zbog toga budu ranjeni i nevini Novosađani i strada imovina građana.

Tomislav Bokan i njegov pokret prethodno poznat kao Romska demokratska stranka su kriminalizovali sve što su mogli u Novom Sadu i sada pokušavaju da legitimne političke aktere uvaljaju u svoje blato.

Liga socijaldemokrata Vojvodine nema nameru da polemiše sa organizacijom koja je na vlasti dok istraga o kupovini glasova kojom su došli na tu vlast tapka u mestu.

Građani najbolje znaju kako žive i kako grad izgleda od trenutka kada većinu vladajućoj koaliciji u novosadskom parlamentu dodaju nakupci i preprodavci glasova.

A Srpski pokret obnove i njihovu ocenu o licemerju smešno je i komentarisati, s obzirom na to da se oni odavno i zdušno valjaju u tom blatu.

 

Gradski odbor

Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad

Prethodni tekstEksplozija u Novom Sadu liči na mafijaški obračun
Sledeći tekstAkcija obeležavanja Međunarodnog dana Dunava