Neznalice i gangsteri iz kriminogene skupine 3D upropastili „Čistoću“ i radnike

td_324x160

Novi Sad je prljaviji i zapušteniji nego ikada u svojoj istoriji. Međutim, krivci za svo to smeće na ulicama, prepune kontejnere i ovako aljkav grad, nisu radnici JKP „Čistoća“ nego manipulanti u rukovodstvu tog preduzeća.

Za ovakav Novi Sad, odgovorni su oni koji ni ne kriju da su to preduzeće tražili pogađajući se oko vladajuće većine u gradu i koji su ga se dočepali investiranjem u kupovinu glasova.

Šta je drugo osim štrajka ostalo radnicima koji umeju da očiste i održavaju ovaj grad, kada ih je ta grupa dovela na rub egzistencije, kada ih ponižava i kada gledaju kako neko upropaštava ono što su oni gradili?

Iako je prihod preduzeća veći nego ikada jer su cene podignute do krajnjih granica, a građani Novog Sada, kao i oduvek, na vreme plaćaju svoje račune, „rukovodstvo“ se pravda da im toliki novac odlazi za nadoknade od ujeda pasa lutalica?!

Ne kažu, pritom, da su zaposlili mnoštvo stranačkih poslušnika i rođaka u administraciji menjajući sistematizaciju jer nisu zadovoljavali propisane uslove. Ne kažu ni da plate u preduzeću kasne po dva meseca. Nije ih sramota što sa plata radnika koji su digli kredite da bi preživeli uredno skidaju iznos za obustavu, ali ga ne prebacuju bankama kod kojih su se radnici zadužili!

Oni ne znaju da rade i vode javno-komunalno preduzeće zbog kojeg je Novi Sad bio među najčistijima i u bivšoj Jugoslaviji, a kamoli u Srbiji. Oni su neznalice i gangsteri iz kriminogene skupine 3D. Čega god su se dotakli u ovom gradu, sve su su propastili, jer su došli da otmu, odnesu i ućare.

Krajnji je trenutak da idu i da se bave nečim drugim gde će praviti manju štetu. Da prestanu da se bave političkim životom i komunalnim sistemima u Novom Sadu.

Neka se vrate da rade ono što su radili i pre, ako su uopšte ikada i imali neko zanimanje.

Ili im zbog prethodnog učinka pucaju bombe pod automobilima?

 

Gradski odbor

Lige socijaldemokrata Vojvodine

Novi Sad

Prethodni tekstPolicija da odmah danas kaže ko su ljudi u plavim kačketima
Sledeći tekstDa nisu opasni po grad, bili bi smešni