Nove ligašice, novi ligaši…

Novi Sad– Podela članskih karata i prijem novih članova i članica Lige socijaldemokrata Vojvodine održana je u kino sali Gradskog odbora LSV Novi Sad. Novim članicama i članovima, a bilo i je 125, članske karte je uručio predsednik Gradskog odbora LSV Novi Sad dr Radovan Latinović.

m_dodela-latinovic

Latinović je poželeo dobrodošlicu ligašicama i ligašima.

– Želim vam svima dobrodošlicu i da se u Ligi osećate kao u svojoj kući. Ova vrata su vam uvek otvorena. Siguran sam da ste promišljali koja je to stranka i koji su to ljudi koji su svih ovih godina bili dosledni u svojim stavovima, nastupima i delima. Čim ste ovde znači da ste Ligu socijaldemokrata Vojvodine prepoznali kao takvu. Sada ste negde gde možete vašim idejama, konsktruktivnim predlozima učestvovati u daljem našem nastojanju da život u Novom Sadu i Vojvodini učinimo mnogo boljim, mnogo prihvatljivijim za sve nas. Posebno me raduje što većinu u prepunoj sali čine dame.

Ovom prilikom uručeni su i pokloni sa ligaškim oznakama kao i program i statut stranke sa kojima svi članovi trebaju biti upoznati.

m_dodela-c-k

 

Pitali smo sugrađane zašto su se učlanili u Ligu…

Ljiljana Doroški, Novi Sad:

-Podržavam vojvođansku opciju i glasam za nju, a posebno deo programa koji se tiče novca i tendencije da on ostane u Vojvodini u kojoj i pripada. Liga je dugo na političkoj sceni Srbije i opstaje, a ja se trudim da budem politički aktivna i da redovno učestvujem u njenim akcijama.

Tatjana Barišić, Novi Sad:

– Dopadaju mi se akcije koje Liga organizuje, poput akcije “Očistimo Dunav” u kojoj sam I učestvovala. U potpunosti podržavam program Lige.

Boro Radonjić, Petrovaradin:

– Dok sam živeo u Nikšiću posmatrao sam srpsku političku scenu, i učinilo mi se da je Liga najprihvatljivija  u odnosu na ostale stranke I da je najbliža mojim političkim ubeđenjima, tako da sam se učlanio u nju kad sam se preselio ovde. Liga je dosledna u svom političkom delovanju I najviše je učinila na emancipaciji građana.

Zdenko Vuksan, Sremska Kamenica:

– Liga je za mene sinonim za multijezičku zajednicu u kojoj smo svi jednaki i imamo jednaka prava. Podržavam stav Lige da je neophodno da se više ulaže u Vojvodinu, a ona manje eksploatiše.

Nenad Višnjić, Novi Sad:

– Upoznat sam sa programom Lige i njenim radom, slažem se sa svim stavovima vezanim za Vojvodinu i njeno osamostaljivanje, to je nešto što je neupitno za rešavati u skorijoj budućnosti, jer eksploatacija ove pokrajine prevazilazi svaku meru.

Mirjana Radovanov, Novi Sad

– Članica Lige sam postala zahvaljujući Nenadu Čanku. U potpunosti podržavam njegov lik, delo, njegove stavove i ideje, a posebno stav da pare treba da ostanu u Vojvodini.

dodelack

 

Prethodni tekstZahvalnica Vesni Puzić
Sledeći tekstFarbom protiv parola besa