Novih 200 članova LSV

Gradski odbor LSV Novi Sad organizovao je podelu članskih karata u Kino Sali prilikom čega je dodeljeno oko 200 novih karti.

 

nova clanica

Ovom prilikom novim ligašicama i ligašima obratio se predsednik IO GrO LSV Novi Sad Robert Kolar koji je, uručujući karte, rekao da se u Ligu učlanjuju osobe koje žele da se konkretnim aktivizmom učlane u rad stranke.

-LSV je od 2011. neuporedivo organizovanija i preciznija u svom delovanju nego ikad pre a jedan od razloga je to što smo ove godine u punom punoletstvu. Aktivizam je raznolik, od klasičnog političkog delovanja poput skupštine, veća, tela, saveta i drugoga, preko aktivističkog stranačkog delovanja kroz ulične akcije, peticije, flajere, pa do dela sa velikim akcentom – globalnog delovanja na mikrosredini – naveo je Kolar dajući primer pitanja ekologije koje se tiče i države ali i pojedinca.

Funkcioner LSV govorio je o kampanji koja će početi na jesen i objasnio oblasti kojima će se ligašice i ligaši baviti kao i ciljeve kojima se stremi.

– Nama je cilj da imamo što više odbornika, jer, u kvalitetnoj podeli vlasti, time ćemo dobiti odgovornije i značajnije oblasti kojima ćemo se baviti. To znači da ćemo moći više da utičemo na poboljšanje stanja u gradovima, u pokrajini i time poboljšamo i standard našeg života – kazao je poželevši dobrodošlicu novim članicama i članovima.

Prethodni tekstObeležen Dan Dunava: Dunavsko čudovište okitilo Kej
Sledeći tekst21. ROĐENDAN LSV