Obnovljena apoteka u Sremskoj Kamenici

apotekajovanovic20120206

Obnovljena apoteka u Sremskoj Kamenici, u Ulici vojvode Putnika 7, danas je počela sa radom. Apoteka je obnovljena novcem iz gradskog budžeta, a adaptacija objekta koštala je oko 1,5 miliona dinara.
Renoviranu apoteku danas su obišli predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović, članovi Gradskog veća zaduženi za zdravstvo i sport i omladinu prof. dr Aleksandar Kiralj i Aleksandar Kravić, kao i direktor Apoteke Novi Sad dr Dušan Milošević.

– Važno je da usluge koje pruža grad, da li kroz ustanove ili komunalna preduzeća, budu dostupne svim građanima i građankama. Takođe, bez obzira na mesto stanovanja, naši sugrađani i sugrađanke moraju imati jednak kvalitet usluga koje grad pruža – poručio je Jovanović.

On je dodao da je u budžetu grada ove godine planirano 12 miliona dinara za investicije Apoteke Novi Sad, a da će se u okviru investicionog programa renovirati i proširiti apoteke u Futogu, kao i adaptacija galenske laboratorije u Veterniku.

Direktor Apoteke Novi Sad dr Dušan Milošević podsetio je da je u prethodne tri godine grad pokrenuo obnavljanje svojih apoteka, te da su do sada renovirane apoteke brendirane i identične, opremom i bojama.
Apoteka u Sremskoj Kamenici radi svaki dan od 7.30 do 20 časova, kao i subotom od 7.30 do 13.30 časova.

Prethodni tekstJovanović apelovao da se sneg uklanja
Sledeći tekstNeophodna policijska stanica u Kovilju