Odbornici LSV: Ovo nije Novi Sad!

td_324x160

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada, uoči početka 25. sednice gradskog parlamenta, podelili su bedževe na kojima je ispisana poruka „Ovo nije Novi Sad“.

Ovom porukom su poslali snažnu poruku svim građanima, odbornicima i okupljenim predstavnicima medija na alarmantno stanje u glavnom gradu Vojvodine, najviše zbog učestalih slučajeva nasilja na ulicama Novog Sada.

– Pozivamo sve činioce vlasti u Novom Sadu da zajedno radimo na tome da bezbednosna situacija u Novom Sadu bude bolja – rekla je odbornica LSV Tijana Milošević.

Među tačkama dnevnog reda današnje sednice je i budžet grada za 2014. godinu. Tijana Milošević izjavila je da ligaši razumeju potrebu za merama štednje, ali da ne mogu podržati predlog aktuelne gradske većine, jer i oni sami jedni drugima otimaju sredstva i ne ponašaju se u skladu sa potrebama građana Novog Sada.

Odgovarajući na pitanja novinara vezana za sve glasnije priče o potencijalnim izborima u Novom Sadu, Miloševićeva je rekla da se u LSV o tome nije razgovaralo, jer su sve tvrdnje na temu izbora još uvek na nivou glasina.

Prethodni tekstPredlog budžeta Novog Sada dokazuje stranačko zapošljavanje
Sledeći tekstKrajnje je vreme da neko odgovara za upotrebu vozila komunalnih preduzeća u stranačke svrhe