Odbornik sa građanima u Futogu

dscn5335Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada, Damir Kondić, primio je zainteresovane građane utorak 29. marta 2011. godine u prostorijama Mesne zajednice Futog, kojom prilikom je razgovarao o temama važnim za ovo naselje.

 

On je tom prilikom razgovarao sa građanima o problemima lokalne zajednice, kao i o načinima da se ti problemi prevaziđu. Kondića je posetio predsednik MZ Futog Stevan Krajišnik i iskoristio priliku da ga informiše o radu Saveta MZ.

 

Među stanovnicima Futoga koji su posetili odbornika bili su osnivači paintball kluba koji su pokrenuli diskusiju o tome da li bi grad mogao da obezbedi ovom klubu sportski teren i na koji način bi on, kao predstavnik u gradskoj Skupštini, mogao da im pomogne u toj inicijativi.

 

Građani koji su govorili u ime udruženja građana “Futoški kupus” ovim putem su tražili podršku odbornika u svojoj inicijativi da se Futog uvrsti u Turstičku mapu Vojvodine. Kondić je istakao da je potrebno podržati svaku inicijativu, pogotovo kada je sfera sporta i turizma u pitanju, te da će o ovim pitanju učiniti što je u njegovoj moći.

Prethodni tekstSa tribine saveta za zdravstvo: izazovi XXI veka
Sledeći tekstZavršeni radovi na spajanju kolektora u Kaću