Odgovor kreatorima senzacija iz JKP Vodovod i kanalizacija

td_324x160

Odlukom da osveštaju vodu u gradskom vodovodu nadležni u JKP “Vodovod i kanalizacija” su obrukali Novi Sad onako kako to još nikada niko nije i pritom uvredili sve građanke i građane, bez obzira na to da li su vernici bilo koje veroispovesti ili nisu.

Najnovije saopštenje iz tog preduzeća pokazuje da kreatori te senzacije koja je obišla svet nemaju nameru da pokažu odgovornost i priznaju grešku.

Ukoliko to tokom iduće nedelje ne učini ni gradska vlast i niko ne bude smenjen, odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine će na narednoj sednici Skupštine grada podneti inicijativu za to.

U tom slučaju i ova gradska vlast i odgovorni u JKP “Vodovod i kanalizacija” će sve što imaju na tu temu moći da kažu građanima u lice, za skupštinskom govornicom.

Neka tamo objasne ideju da organizuju osveštenje vode u sekularnoj državi i preduzeću čiji su vlasnici svi građani Novog Sada, bez obzira na nacionalnu i versku pripadnost.

Ujedno, tamo ćemo moći da pitamo i gradsku vlast da li izostanak sankcija prema rukovodstvu “Vodovoda” i prisustvo zamenika gradonačelnika na tom događaju u stvari pokazuju da oni to podržavaju?

 

Gradski odbor

Lige socijaldemokrata Vojvodine

Novi Sad

Prethodni tekstProblemi i opasnosti zbog nestručno preusmerenih linija gradskog prevoza u Novom Sadu
Sledeći tekstKravić: Problem Novog Sada su interesne grupe