Održana ulična akcija povodom godišnjice vlasti u Novom Sadu

02kravic13092013

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad organizovao je, povodom obeležavanja godinu dana rada aktuelne gradske vlasti u Novom Sadu, uličnu akciju na četiri lokacije u centru grada. Pošto gradska vlast nije dozvolila da se održi promocija video klipa „Godinu dana ponižavanja Novog Sada“, aktivisti GrO LSV Novi Sad delili su sugrađanima propagandni materijal u kojem je detaljno opisana prva godina novosadske vlasti, uključujući mnogobrojne afere koje su je pratile.

Predsednik GrO LSV NS Aleksandar Kravić istakao je tom prilikom da je današnja akcija samo nastavak podsećanja građana Novog Sada na „učinak“ njihove vlasti, koja je pre dva dana započeta konferencijom za novinare i filmom objavljenim na društvenim mrežama, koji je za dva dana pogledalo preko 7000 građana.

– Želeli smo da u konkretnom kontaktu na ulici sa građanima ukažemo šta se zapravo dešava i kakvi su problemi u javnim preduzećima i gradskoj upravi. Naša želja je da bez nekog bukačkog sistema, argumentovano, direktnim informacijama koje postoje informišemo građane. A ne da vičemo: ovi su lopovi, mi ćemo dovesti investitore, ovi su zaposlili toliko i toliko ljudi… Građani su dobili činjenice, pa nek razmišljaju – zaključio je Kravić.

Prethodni tekstGodinu dana ponižavanja Novog Sada
Sledeći tekstLoši rezultati aktuelne gradske vlasti