Opozicija da se okane parola, LSV čuva Spens

Liga socijaldemokrata Vojvodine obaveštava građanke i građane Novog Sada da nema razloga za brigu i da Spens, dok je nas, niko neće rušiti.

lsvns-logo-600x400

Javnom preduzeću SPC “Vojvodina” je potrebno trajno rešenje koje će omogućiti da on bude funkcionalan, finansijski stabilan i na korist svim građanima.

Pozivamo pojedine opozione partije da prestanu sa nekakvom “odbranom” JP SPC “Vojvodina” koji svakako, zbog LSV neće biti srušen i da umesto političkog marketinga i pukih parola daju konkretne predloge rešenja problema u kojima se on nalazi.

Sigurno je da su se okolnosti u kojima JP SPC “Vojvodina” radi danas promenile i da je konkurencija u komercijalnom delu njegove delatnosti daleko jača jer danas u Novom Sadu postoje i Merkator, BIG , kao i novi trgovački centar koji se upravo završava. I to se mora imati u vidu tokom analize koju je potrebno sprovesti.

Mora se učiniti bukvalno sve da se ovaj sportski i poslovni centar sačuva.

Podsetimo, LSV je već jednom pokazala šta za nas znači boriti se za njega.

Preuzeli smo odgovornost za JP SPC “Vojvodina” 1998. u trenutku kada je imao ondašnjih 190 miliona dinara duga, radnicima dugovao 7 delova plata. Nije radila klima u zgradi, niti led u ledenoj dvorani. Predali smo ga 2005. sa 0 dinara duga, 30 miliona dinara na računu i sa jos 18 miliona u potraživanjima. Radio je punim kapacitetom. Procenat naplate od poslovnog prostora u tom trenutku je bio 98, a od sportskih aktivnosti oko 90 odsto.

Gradski odbor

Lige socijaldemokrata Vojvodine

Novi Sad