Pokloni za štićenike Sigurne dečije kuće

jovanovic uskrs

Predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović posetio je danas Sigurnu dečiju kuću i podelio mališanima ove ustanove uskršnja jaja i druge poklone.

Jovanović je uskršnja jaja i slatkiše podelio sa direktorom Centra za socijalni rad Gojkom Vujnovićem, ali su i mališani pripremili jaja za svoje goste.

– Posetili smo Sigurnu dečiju kuću i mališane koji nemaju svu toplinu porodice. Ali, tu su ljudi iz Centra za socijalni rad, koji odgovorno rade svoj posao i pružaju deci ljubav i toplinu, koju svako dete treba da ima – kazao je Jovanović.

On je dodao da je društvo u obavezi da pruži svu brigu, koju deca Sigrune dečije kuće zaslužuju.

– To su naša, novosadska deca. Ona odrastaju u ovom gradu. Ona će izrasti u ljude koji će raditi u ovom gradu, koji će takođe graditi naš grad i biti njegov deo – poručio je Jovanović, istovremeno čestitajući Uskrs svim građanima koji ga danas slave.

Direktor Centra za socijalni rad Gojko Vujnović izjavio je da u Sigurnoj dečijoj kući trenutno boravi 11 beba i 15 dece do 18 godina, dok je u Dnevnom boravku oko 80 dece.

– Veoma mi je drago što je na njihovim licima danas veliki osmeh. Hvala predsedniku Skupštine i svim zaposlenim koji su danas ovde, što su im Uskrs učinili lepšim – dodao je Vujnović.

Nakon uručenja poklona, mališani su se isprobali u tucanju uskršnjih jaja.

Prethodni tekstJerkov: Oko 60.000 studenata ima nevidljive diplome
Sledeći tekstŠarena jaja za praznike