Pomoć prijatelja

tn

Član GrO LSV Novi Sad i kandidat za kandidata za odbornika, Todor Đermanov, pomogao je stranačkom kolegi poklonivši mu komplet knjiga za osmi razred osnovne škole.

Naime, član LSV Bogdan Mijatović obratio se članicama i članovima preko Fejsbuk profila gradskog odbora objasnivši da mu je pre nekoliko dana iz automobila ukraden komplet knjiga za osnovnu školu.

-Juče sam uzeo ćerkicu iz škole i otišao na vežbe kod fizijatra u dečiju pokrajinsku bolnicu. Parkirao sam auto na parkingu kod hotela „Park“. Kada smo se vratili, videli smo da je auto obijen i pored toliko vrednijih stvari u kolima, lopov je uzeo samo školski ranac sa komplet knjigama, sveskama i priborima deteta koje ide u osmi razred osnovne škole. Odmah sam kontaktirao policiju a oni mi rekli da ih nazovem u četvrtak ili petak jer su u štrajku- objasnio je Mijatović na FB stranici, u utorak 18. oktobra, zamolivši za pomoć.

Koliko je društvena mreža brz protok informacija, pokazuje i brza reakcija ligašica i ligaša koji su jedni drugima preneli i ovaj problem, a Đermanov se javio da poseduje neke knjige. Oba sagovornika povezala su se preko društvene mreže i rešenje je nađeno. Mijatović je knjige preuzeo u prostorijama Gradskog odbora i zahvalio se

Prethodni tekstSimbolička vrednost grada
Sledeći tekstIzložba povodom Dana oslobođenja grada