Prekrečite grafite interesne organizacije Treća Srbija

novisad

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine uputio je gradonačelniku pre deset dana dopis sa pozivom da anti-grafit jedinica ukloni grafite koji se nalaze širom grada, a čiji je autor interesna organizacija Treća Srbija koja učestvuje u gradskoj vlasti.

Takođe, ponudili smo i pomoć da – ako je anti-grafit jedinica prezauzeta – te grafite prekrečimo zajedno. Odgovora i dalje nema. Zajedno sa dopisom dostavili smo i fotografije sa lokacijama tih grafita.

Pismo možete pročitati u nastavku, a fotografije su u prilogu.

 

Poštovani,

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja odluku o formiranju anti-grafit brigade jer, i što se grafita tiče, Novi Sad nikad nije bio u gorem stanju.

U vezi s tim, ukazujemo Vam na mnogobrojne žvrljotine i grafite interesne organizacije koja sebe po zidovima naziva Trećom Srbijom.

Osim što naružuju, ti grafiti u gradu izazivaju i dodatnu zabrinutost i konfuziju jer ne postoje tri Srbije, nego samo jedna.

Molimo da iskoristite svoj uticaj kako biste skrenuli pažnju ovoj grupaciji da prestane da ruži grad, a anti-grafit jedinici naložite da te grafite ukloni. U prilogu dostavljamo i fotografije s lokacijama tih grafita.

Verujemo da Vam je poznato da je Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad u nekoliko navrata krečio poruke mržnje u našem gradu.

Zato, ukoliko anti-grafit brigada ovih dana ima mnogo posla, znajte da možete računati na pomoć i rukovodstva i aktivista Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u uklanjanju ovih grafita.

Štaviše, pozivamo Vas da ih uklonimo zajedno.

 

Srdačno,

Gradski odbor

Lige socijaldemokrata Vojvodine

Novi Sad

 

bulevar-cara-lazara2

 

janka cmelika1

 

jase-tomica2

 

novosadskog-sajma

 

sremska kamenica1

Prethodni tekstUpućen zahtev gradskoj vlasti u skladu sa Zakonom o dostupnosti informacija od javnog značaja
Sledeći tekstGradska vlast da se odredi prema skandalu, ili pristupi izgradnji sekularnog vodovoda