Rezultat izbora slabiji, ali prihvatljiv

NOVI SAD – Šef izbornog štaba Lige socijaldemokrata Vojvodine za Novi Sad i Bačku Robert Kolar izjavio je da je LSV na izborima u Novom Sadu ostvarila slabiji rezultat nego 2012. godine, ali da je to prihvatljiv rezultat.

robert-kolar600x400px

– Prosto, stranka funkcioniše i u uslovima kad stagnira, kada ima veće ili manje rezultate, to je deo političkog života – kazao je Kolar za Politiku ističući da izbori za Novi Sad još nisu gotovi jer će 8. maja biti ponovljeni na pet biračkih mesta zbog nepravilnosti.

Kolar kaže i da je SNS ostvarila impozantne rezultate u Novom Sadu, ali da je kampanja te stranke bila takva da je ljudima unapred predočen ishod, tako da su oni ostali kod kuće. On je kao nagađanja odbacio priče da je Pokret „Dosta je bilo“ odvukao deo biračkog tela LSV.

– Novosađani koji su im dali podršku treba da budu svesni da ta politička grupacija ima rigidne stavove o privredi, ekonomiji, autonomiji Vojvodine i da je njihov lider govorio da APV i njenu administraciju treba ukinuti – podseća Kolar i dodaje da LSV ne deli te stavove.

(BILSV, 29. 04. 2016)

Prethodni tekstRazgovori sa strankama po okončanju izbornog procesa
Sledeći tekstProbleme građana da rešava komunalna a ne politička koalicija