Sa sednice Gradskog odbora

Novi Sad – Na sednici Gradskog odbora LSV Novi Sad, trećoj po redu, Gradski odbor većinom glasova podržao je predlog Kadrovske komisije Gradskog odbora LSV Novi Sad da se za odbornika u Skupštini Grada, umesto Milorada Ponjavića, koji je podneo ostavku na ovu funkciju, predloži Stojan Nenadović, dugogodišnji aktivan član i predsednik MO Centar u više mandata.

Usvojen je i izveštaj članice Izvršnog odbora Gradskog odbora LSV Novi Sad Milice Vlaisavljević o tribinama održanim u seriji tribina „Naši ljudi za našu kuću“. Serija tribina će biti nastavljena nakon letnje pauze.
Članica Izvršnog odbora GrO LSV Novi Sad i administratorka za SG i nove članove Kristina Meneši govorila je o korisnim informacijama do kojih se došlo analizom anketa za članove, prikupljenih u kampanji obilaska članstva prošle godine, a samu prezentaciju podataka prepustila Miroslavi Kovačević, koja je kao koordinatorka tima za analizu podataka, i predstavila podatke.
Predsednik Izvršnog odbora GrO LSV Novi Sad Robert Kolar izneo je plan rada tokom letnje pauze iz koje je izdvojio kao prvu predstojeću aktivnost, obeležavanje Dana Dunava u koje će biti uključeni aktivisti iz svih mesnih organizacija. Potom je naveo obeležavanje rođendana stranke u organizaciji Gradskog odbora Novi Sad, što će se održati 14. jula, sa centralnom proslavom u Subotici, 15. jula. Spomenuta je i bilbord kampanja sa odborničkim kandidatima.
Nakon obeležavanja rođendana stranke počinje letnja pauza, koja traje do 1. septembra.

Prethodni tekstUspeh: Puna plata za trudnice!
Sledeći tekst„Žene mogu sve“ na Ribljoj pijaci